español
Català
English
 
   

Torcal-Advocats, és una firma catalana fundada per l’ advocat Joan Torcal Guerrero, que neix amb el propòsit d’ajudar als clients a prevenir i solucionar els seus assumptes jurídics, de forma personalitzada, eficaç i especialitzada, oferint una àmplia experiència en el àmbit jurídic tant nacional com internacional. El criteri d’integritat i ètica Professional regeix la nostra praxis. En aquest sentit, la firma posseeix àrees de pràctica jurídica especifiques, amb professionals en la matèria, que asseguren la professionalitat i qualitat del nostre servei.

 

Els nostres valors:

- Honestedat: som transparents en la informació. La nostra relació amb els clients es basa en la confiança i compromís.

- Professionalitat: La eficàcia és un dels nostres valors més importants, al mateix temps que fonamental com a resposta de les necessitats dels nostres clients. El nostre despatx garanteix una formació continuada a tots els professionals que l’integren, amb el fi de garantir el millor servei als clients.

- Comunicació: D’escolta activa i assertivitat tant activa com passiva..

- Treball en equip: Basat en el respecte, el lideratge, en la transmissió del coneixement, en la gestió del talent i en el treball com valors indispensables per obtenir un equip cohesionat e integrat.

- Adaptabilitat al canvi: Apostem  per la innovació, treballem en millorar i oferir el millor servei als nostres clients, posseint una visió exògena i un coneixement ampli del mercat.